liefde is mooi en zoet
als je iemand ontmoet die je hartje over doet slaan
maar ook zwaar klote als je die persoon moet laten gaan..
of erger nog..als het onbereikbaar is,
en die persoon je niet ziet staan.
Hij/zij is overal in je gedachten en dromen..
en dagen waarvan je hoopt dat die gaan komen..
Je wilt haar/hem loslaten en afstand doen,want het gaat hier om liefde
waar je beter niet aan kan gaan beginnen..
een mooie liefde ,gevoel,persoon..maar helaas
een onbereikbare liefde.