Gebroken Hart
Jij was iemand die mij in het diepste raakt,
Jij was iemand die mij gelukkig maakt!
Mijn vertrouwen in jou was groot...
Zo groot dat ik je in mijn hart opsloot!
Als vriend, maat liefde, soulmate...
Jij was de gene waar ik om streed!
Mijn liefde voor jou werd onbereikbaar...
het blijft raar,
je hebt nooit hetzelfde gevoeld en er is nooit warm bloed bij je gevloeid bij het zien van mij... wat een pijnelijke steek in mijn zij!
Mijn dagen zijn koud zonder jou...
omdanks verdriet, pijn is het gevoel 'ik houd van jou' nog steeds in mijn levenslijn!
KUS