vader,
11 kinderen heb je mede grootgebracht,
met elk een apart plaatsje in je hart.
je leerde ons werken,hard zijn,
vader dit doet toch pijn.
rik jouw zoon de sterke man,
is nu een gebroken man.
rust zacht vader.
je zoon RIK.
paps,
26 jaar was je mijn vader,
ik heb nooit gezegd wat je voor me betekende.
paps,nu weet ik wat ik mis,
kreeg ik nog maar eenmaal te kans om het je te zeggen.
slaap zacht.
je schoondochter §linda§
bompa,
veel zag je mij niet,
maar je bleef mijne bompa.
ik had er maar ene,
en nu ben je weg,voorgoed.
ik mis je zo hard.
denk je af en toe eens aan me.
je kleindochter kelly.
bompa,
ik was niet je beste kleinzoon,
ik heb jou en mijn ouders veel verdriet gedaan.
bompa ik heb er spijt van,
ik beloof je ik word de kleinzoon,
waarin je altijd bleef in geloven.
je kleinzoon steve.
paps,
in naam van de kleine boys schrijf ik ook,ze beseffen het nog niet goed.maar ze missen je wel.
dit zijn de woorden van een diep getroffen gezin.
laat je ziel rusten,
en wees gelukkig.
vanwege,RIK.STEVE.KELLY.JIMMY.MIKEY. §linda§