jouw wens naar een andere wereld,
hier ver vandaan.
waar je niet moest vechten,
tegen je pijn.
jouw wens naar het paradijs,
ik zag het aan je ogen.
je bent nu heen op een verre reis,
we wisten het diep in ons hart.
maar toch was het onverwacht,
ons die je verlaat,
het is net of de wereld vergaat.
de wens die je kreeg,
je greep werd slap,ogen leeg.
de laatste adem uit je mond,
overleden in de morgenstond.
het is hard,
maar je blijft in ons hart.
je hebt een stempel achtergelaten,
paps waarom?waarom heb je ons verlaten?
je verdrietige (schoon)dochter.
§linda§