Vertel het me maar niet,
ik hoef het niet te weten,
Ja, ik huil zoals je ziet
ik kan je niet vergeten,
Ik meende het echt met jou,
dus besef dat ik van je hou,
nooit zal mijn hart een ander geven,
Want mijn hart is bij jou gebleven.
Ik heb geen hartje van zilver,
Ik heb geen hartje van goud,
Maar ik heb een hartje dat zielsveel van jou houd!
I MIS YOU
voor
- ... -
van