versheurd diep vanbinnen
al men dromen aan diggelen geslagen
geen enkel goed gevoel
alleen de wrange pijn
vloeiende tranen om wat tevergeefs
voorbij is gegaan
al die vragenende blikken op mij gericht
kwetsende woorden
waarmee het verdriet is aangericht