Schrijven helpt
Praten niet
Dus alsjeblieft
Laat me alleen met mijn verdriet
Want wat ik toen heb doorstaan
Zal niemand ooit verstaan
Ik kan nog steeds niet begrijpen
Waarom jij je aan mij wou vergrijpen
Al de ruimtes waar je het deed
Zijn voor mij nu bedekt met een zwart kleed
Alle ruimtes heb ik heringericht
Maar in m’n geest zie ik nog steeds je gruwelgezicht
Jou wil ik helemaal kapot
Want je hebt m’n hele leven verbrot
Ik heb nu een hart van steen
Met enkel tranen eromheen