Toen ik je heldere b;auwe ogen zag,
gemengd met je lieve lach,
wist ik dat jij diegene was,
die ik in al die jaren zocht,
en in dat cafétje hief jij je glas,
terwijl je voor mij ook wat kocht,
en je keek me vragend aan.
Ik heb al die tijd aan je gedacht,
aan de manier waarop je lacht,
en toen ik je zag staan op het strand,
met haar aan je zij,
kussend,hand in hand,
hield je dan niet van mij
zag je me nu niet meer staan.
En nu ben je me kwijt,
en heb je duidelijk spijt.
Maar we kunnen het beter zo laten,
dus toe,stop met praten,
en ga...ga weg voor altijd.
Zoek maar een andere meid.
Je hebt me te veel pijn gedaan,
je kan nu maar beter weggaan,
en terwijl je weggaat loopt er over mijn wang een traan.
want.......
Wij waren een stel.
wij hielden van elkaar.
Althans dat dacht ik,
en zelfs in moeilijke tijden denk ik voor een tel,
was jij maar daar,
maar dan denk ik aan haar,
zij die tussen onze liefde kwam.
Dan hef ik mijn hoofd hoop op
en zeg ik tegen mezelf kop op