Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Hard nadenken
~*~
Ik kan niet weten
wat je eigenlijk voelt
En ik weet niet precies
Wat er in je omgaat
Ik weet niet wat
Mij met jou verbindt
En waarom jij voor mij
Zo perfect lijkt
Ik heb geen idee
Waarom je om me geeft
Of waarom ik bij jou
Zo gelukkig ben
Wat ik wel weet is
Dat ik heel onzeker ben
Alleen de vraag waarom
Kan ik niet beantwoorden
Wat ik ook weet is dat
Je me probeert te overtuigen
Dat je van me houdt
En dat ik je niet geloof
Want ik weet goed
Dat ik je niet wil geloven
Omdat ik altijd verlies
De mensen van wie ik houd
Wist ik maar zeker dat
Je voor altijd bij me bleef
Dan hoefde ik nu
Niet zo hard na te denken…
~*~
Reacties op dit gedicht
gedichten-freakje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
gedichten-freakje
Gecontroleerd door:
Firebolt
Gepubliceerd op:
22 juni 2002
Thema's:
[Houden van]
[Relatie]
[Onzekerheid]