Liedje,
“Het geeft niet”
Dat nummer
Geven tranen
Tranen van boosheid
Tranen van verdriet
Tranen omdat je me verliet
Waarom luister ik het?
Omdat ik je nog steeds zo mis?
Omdat ik nog steeds niet weet waarom?
Nooit heb ik je meer gezien
Dromen die we hadden
Waren plots over
Door jou leugens..
Maar ik mis je nog steeds
Ik denk nog vaak aan je
Hoe is het met je nu?
Ben je gelukkig?
Vragen blijven….altijd
Net als de pijn..het verdriet
En de Liefde
Idster
11/12/2000
******************************************************
Het liedje "het geeft niet" is van Acda en de Munnik.