Bedrog
Je hebt me verlaten!
Je had me in de gaten...
Mijn behoefte was meer en het ergste was, het gebeurde niet een keer!
Het spijt mij, maar het was hij die mij liefde gaf wat jij vergat! Het doet mij ook pijn... maar voor jou is het zeker niet fijn!
Sorry!
-x-