Missen...
Ik mis jou!
Kom gauw... m'n lippen verwarmen
en omhels me met je mannelijke armen!
Verleid me met jouw blauwe ogen...
en geef al jou vermogen!
Laat me jouw lichaam aanraken
en kruip samen met mij onder de laken!
Laat mij verwennen...
dan laat ik jou mijn lichaam bekennen
en dan verwen ik jou,
omdat ik zoveel van je houd!
I Love You, Floris!
Kus