De angst om iemand te verliezen, zit nu weer diep in mij, iemand die me doet beven, waar ik veel om geef.
Die rode draad door mijn leven,een herhaling van het verleden.
Maar het heeft me geleerd, hou die afstand, want "liefde", het is als zand dat langzaam door je vingers wegglijd, tot er niets meer over blijft.