~~~~~~~~~~~~~~
~Voor Jou (2)~
~~~~~~~~~~~~~~
Je betekent zoveel voor mij
ookal weet je het soms zelf niet
al een hele week denk ik aan je
hoe raar het ook klinkt
Je bent geen minuut uit m'n gedachten
geen minuut uit m'n hart
en daar zal je ook altijd blijven
je eigen speciaal plaatsje dicht bij mij
zodat ik je nooit kan vergeten
zodat ik onze herinneringen eeuwig kan koesteren
en lachen wanneer ik eraan denk
Och ik zal je zo missen
ik besefte het niet, maar nu
de tijd dringt...
voelt het zo raar aan, het is
alsof ik je ga verliezen...
ik ween wanneer ik eraan denk
dat je nu moet vertrekken
Dan rollen ze zomaar over m'n
wangen met de gedachte alleen al.
ik zie je gezicht voor m'n ogen
ik hoor nog steeds wat je zei
hoe je lachtte...
IK HOU ZOVEEL VAN JE !!!!!!
P.S. vergeet me niet...
gonna miss ya SOOOOOOOOO MUCH!!!
Greetz xxx