Soms ben ik bang
Bang dat je me zal verlaten
Of erger zelfs
Dat je me zal haten
Ik weet niet waarom
Ik kan het ook niet helpen
Dat vind je vast stom......
Soms twijfel ik
Over hele rare dingen
Vindt hij me niet dom?
Vindt hij me niet te dik?
Ik heb er geen verklaring voor
Maar word er wel onzeker door......
Soms heb ik nare gedachten
Dat mensen te veel van mij verwachten
Over dingen die ik
Niet waar kan maken
En waar ik van in de war
Zal raken......
Soms moet ik gewoon ineens huilen
Dan val ik
Want het leven zit vol met kuilen
Maar nu weet ik
Dat als ik val
Ik ook weer op zal staan
Omdat ik met jouw troost en hulp
Verder door het leven kan gaan........