Ongeluk heb ik
niemand die houd van mij
niemand die geeft om mij
ik vind niemand
ben ik lelijk
ben ik dan zon hoer
of wat?
Maar toen kwam jij
jij met je lieve ogen
je mooie lach
daar verloor ik men hart
toen je me uitvroeg wist ik het
ik ben geen hoer
ik ben niet lelijk
ik was het mooiste en liefste schepsel op aarde
jou engel,jou mooiste bezit
dat zei je toen ik naast je lag
maar toen die breuk
ik kon het echt niet aan
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maar ja na een tijdje gaat alles weer
beter!