Epitaaf .
Wat te denken van de dood ?
’t is een welgekome afwisseling .
In tijden dat het leven als lood is ,
weegt de dood licht als een veertje .
’t leven op zich heeft niets te bieden .
Vul het met de inhoud die je hebt te geven .
Deze kan zeer variëren ; evenwichtig met je wezen .
Maar nooit zal je de rust evenaren ,
Die de dood je geven kan .
Marth Haesendonckx .