Ik zou je een ruiker roosjes willen geven,
Je hele wereld op z'n grondvestingen laten beven.
Roosjes,van elke kleur 1,
Waarvoor ze staan vertel ik je nu meteen:
Rood,Voor de liefde die ik je wil geven
Geel,Want je bent het zonnetje in m'n leven
Blauw,Want ik verdrink in je ogen,zo diep als de zee
Bruin,Ik wil tot in Zuid-Afrika met je mee
Zwart,Voor het mysterieuze van een gezamelijke zwoele nacht
Wit,Omdat je straalt met zoveel pracht
Roos,Want je bent zo'n schattige kleine mooie meid
Oranje,Om je te bedanken voor deze magische,prachtige tijd
Groen,In de natuur zijn vind je best wel heel erg fijn
Paars,Om je te vertellen dat ik voor altijd bij je wil zijn
Mocht je denken dat een rozenkleur niet bestaat
Dan moet ik je opbiechten,dat ik verblind ben
Doordat jij mijn leven zo kleurrijk maakt...
Lieve meid,ik verzeker je dat mijn liefde voor jou nooit overgaat!!!