Ik lig in je armen in het zand
ik ken je nog maar een week
Je bent zo lief,
zo zacht.
Ik weet dat ik dit wil
maar ik heb spijt
Spijt dat ik van je hou
Spijt dat ik je nooit meer zie
na deze dag,
na deze week
Ik lig in je armen in het zand.
Je kust me, ik kus terug
beide wetend dat dit de laatste zal zijn,
dat we elkaar nooit meer zien
na deze dag
na deze week
Ik moet naar huis
jij moet naar huis
een laatste kus
een laatste blik
een laatste omhelzing
een eerste traan bij mij
bij jou