Ik vertel je dat het beter met me gaat,
De pijn is zo goed als verdwenen,
Tover een glimlach om m'n gelaat,
en jij ziet niet dat ik liever zou wenen...
Ik kan niet eerlijk tegen je zijn,
Je word dan enkel kwaad,
Ik ben zo breekbaar als porcelain,
Ik krijg het gevoel dat je me gewoon haat...
Alles doe ik verkeerd,
Door alles komt er ruzie,
Het lijkt of het jou niet intreseert,
Je leeft in je eigen illusie...
We groeien uit elkaar,
Het lijkt of jij dit graag wil
Dus groet ik je met mijn laatste vriendelijk gebaar,
Want het heeft geen zin dat ik nog langer energie aan je verspil...