vakantiegevoel.
Vakantie heeft het gevoel van zomer ,
van vrienden achterlaten en nieuwe
vrienden ontmoetten en het ergste is
verliefd worden wanneer je dat eigenlijk
niet wilt.
Vakantie is het gevoel van niets doen,
genieten van elk moment om je heen.
Vakantie is het gevoel van met vrienden
uit.
Naar elk plekje , waar ook ter wereld.
Vakantie is kaartjes sturen naar je boezem-
vrienden.
Vakantie is eindeloos wachten tot op een nieuw
schooljaar.