onstuimige gebaren door de woede geleid
die zich meesteres heeft gemaakt van het gepijnigde lichaam
harde geluiden
om het verdriet dat hen is aangedaan te overstemmen
ontastbaar begeerte naar de verleiding van de eeuwige slaap
tranen die de pijn verkondigen
aangedaan door kwetsende woorden
gevormd door de lippen
waarin geen andere bedoeling aanwezig was
dan het verpulveren van andermans hart
tranen vallen nu kapot op de grond
de tijding van de leedverkondigers is nimmer mooi