Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
hij is mijn hartedief !!!
iemand die ik ken is zo lief
hij is mijn hartedief
hij is zo'n lieve jonge
waar ik best mee wil tonge (grapkeuh)
ik hou zo van hem daar
we passen zo goed bij elkaar
maar ik wil niemand kwetsen
en zeker niet kletsen
ik denk dat er nog iemand op hem verliefd is
ik denk het en tis
ik wil best jou vriendinnetje zijn
maar beloof wel ; doe mijn hartje nooit pijn
hij zit te staren naar mij in de klas
en ik dagdroomde dat hij op mij verliefd was
zou hij echt verliefd zijn op mij
dan maakt hij mij blij
wij samen zij aan zij
daar in die rij
zou hij mij willen als vriendin
dan krijg ik mijn zin
maar als hij dat niet wil
dan sla ik een gil
ik hou zo van jou !!
for
- my sweetheart -
from
- C@R# -
Reacties op dit gedicht
caroke vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Katlijn
:
Maandag, juli 15, 2002 16:40
Ma Caroline toch
ma meisje, nie zielig doen he :'(
bye
Katlijn
:
Maandag, juli 15, 2002 16:39
Ma Caroline toch
ma meisje, nie zielig doen he :'(
bye
Over dit gedicht
Auteur:
caroke
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
23 juni 2002
Thema's:
[JIJ]
[IK]
[Verliefd]