de fuif was prachtig
we waren allemaal lekker zat
en iedereen kuste iedereen
meisjes met meisjes en jongens
met jongens en ze kuste zelfs met4
het was echt wel een freak gedoe !!
Kotsen kwam er ook wel bij maar
al geluk was dat niet op mij !!!
Ik heb alleen mijn lief gekust
bedriegen is niets voor mij
er is wel veel bedrog geweest in de liefde
Maar het enige wat ik wel kan zeggen
is dat de fuif niet zalig was zonder mij (*zwelzwel*!!)
(thxxx stefanie)
(ja ik weet da dees gedichtje op nix trekt maar het is gewoon een voorbeeld hoe onze fuif er aan toe ging)