Door de duisternis van de nachten
zie ik een schim
een schim met liefde
die me meeleidt
naar een toekomst
vol passie
een schim die de duistere nachten
kan omslaan in zonnige oorden
een blik ,
een zucht
een kus ,
ik weet dat jij het bent
jij bent mijn schim ...
mijn liefste zonnigde schim