jouw woorden blijven nagalmen in mijn hoofd
jouw lach blijft me de hele dag bij
jouw luisterende oor die me altijd geloofd
jouw opvrolijkende verhalen, maken mij altijd weer blij.
jouw zelfvertrouwen die je uitstraald
jouw vertrouwende stem die me een warm gevoel geeft
jouw glunderende ogen als je kattekwaad uithaald
jouw boze woorden, als iemand mij pijn gedaan heeft.
jouw glanzende witte tanden die zichtbaar zijn bij je lach
jouw kleine rimpeltjes bij het denken
jouw gezichtsuitdrukking als je iets doet wat niet mag
jouw grappige gedachtes die mij vele lachen schenken.
jouw kijk op de wereld
jouw manier van zijn wie je bent
jouw hart die jouw diepste geheimen verteld
jouw ziel die mij beter dan wie dan ook kent
al deze kleine dingen
zijn wat jou maakt tot de persoon waar ik van hou
de persoon waar ik alles aan kan vertellen
en de persoon die ik mijn leven toevertrouw.