Maandag een zonsverrijzing
Zo vlak nadat ik slapen ging
Wekkers in de vroege morgen
Komen ons een nieuwe week bezorgen
Zittend aan een snelle koffie
Half slapend in mijn nette kloffie
Denkend aan het heerlijk weekend
Van iemand die even geen zorgen kent