Plotseling gemis van warme kriebelende handjes
en een glimlachend mondje nog zonder tandjes.
De leegte, de pijn, het verdriet en het bange
doen ons 'nog bewuster' naar jou verlangen.
Twee lieve kinderoogjes kijken ons weer aan
en geven weer kleur aan ons bestaan.