Ik heb een verhaaltje geschreven
een verhaaltje
over een meisje
die elke dag
geen seconde tijd had
om te denken
aan iets anders
ze had altijd dezelfde gedachten
in haar o zo zorgelijke hoofd
maar haar gedachten
waren zo sterk
zo liefdevol
ze gingen over een jongen
ja,het verhaaltje is wat cliché ,
maar dat meisje
kon het niet tegenhouden
die gedachten
waren te sterk
maar ze had het graag
zeker
toen de jongen
uit haar gedachten
even langskwam
om uit haar gedachten te komen
en de realiteit te beleven...
einde verhaal