Brandende tranen vinden nu hun weg naar beneden
Trefzeker hun doel verkondigend
In een poel des doods eens gecreëerd
Zullen ze weer opdrogen
Vergeten is het snel welk lot ze hebben gedragen
Maar nimmer uit mijn oog verbannen
Zullen ze weer wederkeren
Uit de poel des doods geschapen
Verdriet reëel makend
Mijn leed verdruppelt
Op mijn wang
als een eeuwig stromende rivier
In beweging gebracht
Door gelogen puurheid
Zullen ze weer opdrogen
In de poel des doods