het kind in mij zoekt twee armen,
die mij even willen omarmen.
de grote sterke ik in mij zegt!neen!
we blijven alleen.
het kind in mij heeft verdriet,
en wil dat iemand het ziet.
de grote sterke ik in mij zegt!neen!
hou op en ga heen.
het kind in mij treurt al lang,
wil troost maar is bang.
de grote sterke ik in mij zegt!neen!
ik wil niemand om ons heen.
het kind in mij haar angst is groot,
haar verlangen een nood.
§linda§