een beetje van mijn papa
een beetje van mijn mama.
een beetje stout,
soms warm, een tikkie koud.
een klein pietsie gek.
braaf maar afentoe een grote bek.
een klein hartje..normaal postuur.
soms goedkoop,soms erg duur.
voor de helft eerlijk, en lief.
maar hoe dan ook, wat dan ook..
ik ben een pappa's en mamma's hartedief..