Blind date
Hier zit ik dan.
Helemaal alleen.
Mensen die komen,
mensen die gaan.
Geen mens dat iets om me geeft.
Hoelang wacht ik hier al,
Hoelang zit ik hier
te wachten
op iemand die ik niet ken.
Waarom zou ik wachten.
Ik ken hem toch niet,
Laat ik dus maar gaan.