Knuffeldier
Ik zit rustig in een hoekje,
wachtend tot er iemand komt.
Het hok gaat open,
handen komen mij tegemoet.
Ze pakken mij vast.
Ik wordt op schoot gezet,
ik wordt geaaid, geknuffeld
de hele dag door.
Er komen steeds weer niewe mensen,
die mij bewonderen.
De hele dag door.