Jij bent jarig vandaag,
wat jij van mij krijgt,
dat is nog maar de vraag.
Wat denk je dat er in zit?
Misschien iets van dat,
Of iets van dit.
Ik hoop dat je het leuk vindt,
Dan hoef je het straks
niet meer te vragen aan die lieve Sint.
FIJNE DAG!! KISSES FROM ME!!