Als je vraagt of ik nog van je hou,
ben je me nog steeds trouw?
Als je vraagt heb je me nog lief;
ben ik nog je hartendief?
Als je vraagt zie je me nog graag,
ben ik het nog die je in je hart draag?
Als je vraag wil je mij nog al je liefde geven,
wil ik met jou verder door het leven?
Kan ik je alleen antwoorden met de dag meer en meer.
AAN DE ONE I LOVE NANCYYYY...