Nog Fee.
Sinds ik je ken fee , vliegen er spinsels door men hoofd.
Nachtenlang lig ik hier wakker .
Dagen volgen als verdoofd .
Ik heb nooit een zinnig woord geschreven ,
En nu komt het allemaal .
Het is door jou dichtsels te lezen .
Jij bent mijn muze in dit verhaal .
Pramodah .