Mijn Beppe
Mijn Beppe was een lieve vrouw,
en nu is haar geheugen haar ontrouw.
Ze leeft in een eigen fantasie,
en heeft geen weet meer van haar familie.
Vroeger was ze altijd vrolijk,
en nu is ze van mensen afhankelijk.
Mijn Beppe is de liefste vrouw,
en mijn hart blijft haar altijd trouw.
Mijn lieve Beppe zal nooit meer dezelfde zijn,
ze heeft nu geen weet meer van geluk en pijn.
En strakjes als ze het leven laat,
dan weet ik zeker dat de hemel voor haar opengaat...
(Beppe is oma in het Fries)