voel de bomen voel de lucht
het ademloze gezucht
van de parelende regendruppels
die vallen op mijn warme gezicht
verlicht door de zon
die straalt alsof zijn laatste dag heeft geslagen
maar ik ben nog niet bang
er kan mij niks gebeuren
ik zal altijd blijven bestaan
ookal zal niemand dat begrijpen