zwijgzaam,zonder klagen,
wilde jij je ziekte dragen.
je vocht met al je kracht,
terwijl je aan je gezin dacht.
maar je gaf het op,moegestreden,
ben je van ons weggegleden.
en na een nutteloze strijd,
ben je nu uit je lijden bevrijd.
maar ik mis je zo paps.
§linda§