Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
een touwtje
Twee weken al
dat het touwtje is gebroken
ik wil het terug lijmen
maar jij wilt het niet
je was een heel dik touwtje
een van mijn dikste
de touwtjes zijn met niet veel
maar nu met nog een minder
De touwtjes houden me recht
de touwtjes houden me in leven
en jij was een van mijn belangrijkste
touwtjes in mijn leven
een touwtje is gebroken
en dat doet me veel pijn
een touwtje is gebroken
een houvast minder die ik heb
wil je aub
dit touwtje terug plakken
ik wil dit touwtje niet stuk
ik wil dit touwtje voor eeuwig
***
Reacties op dit gedicht
dotje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
CJ
:
Woensdag, juni 26, 2002 19:03
sowwy, twee is wel een beetje veel!
hihi
CJ
:
Woensdag, juni 26, 2002 18:59
Mag ik ook een touwtje zijn?
dikke knuff,
CJ
CJ
:
Woensdag, juni 26, 2002 18:51
Mag ik ook een touwtje zijn?
dikke knuff,
CJ
Over dit gedicht
Auteur:
dotje
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
25 juni 2002
Thema's:
[Verdriet]
[Vriendschap]
[Verwerking]