Een zeepbel
Ik zou een zeepbel willen wezen
Een grote, zachtjes verder zwevend
Men kijkt naar de kleuren,
Maar ook dwars er doorheen.
Zo voel ik me ook, zeer verdrietig en alleen
Je ziet mij staan, maar mijn verdriet, daar ga je omheen
De zeepbel zweeft weg en spat uit elkaar
Dat is wat ik zou willen, helemaal weg
Was ’t maar waar.
Rosie