Zo lang ik jouw al kende maakte je veel beloftes maar je
kwam ze gewoon weg niet naar,ik ken het zat om te luisteren
naar jouw verhaal,iedere keer doe je het weer,ik weet niet
waarom maar het doet behoorlijk zeer,als je met mij iets
afspreek vond ik het fijn,die dag brak aan en de deuster
viel weer aan, ja het was weer gedaan jij, ja jij moest
weer eens zonder mij,ik kan het echt niet meer aan,
waarom doe je mij dit aan?.