Ik kom op de site
Het eerste gedicht
Ik zie hem, ik lees hem
Een triest gezicht
Zoveel pijn
Zoveel verdriet
Ik wil het lezen
Maar kan het niet
Snel weer op hoofdpagina
Een nieuw gedicht verschijnt
Over doodgaan
Hoe je over zelfmoord peinsd
Gaat het in een lading
Per thema steeds weer
Kwam ik maar bij de liefdesgedichten
Dan lees ik vast meer
Rottig dat het zo moet zijn
Dat ze moeten leven met die pijn
Misschien verlicht het schrijven de pijn wel
Ik wens niemand te leven in zo'n hel
Liefde en steun is wat ik wil geven
Een glimlach op je gezicht...probeer te leven