de muur om me heen,
houd me elke dag tegen.
om te zijn waar ik recht op heb,
aanvaard te worden zoals ik ben.
de muur om me heen,
heeft ze'n werk gedaan.
beschermd me tegen de pijn,
voor de zoveelste keer.
de muur om me heen,
staat tussen mij en men vrienden.
omdat zij niet zouden zien,
hoe diep het verdriet mij treft.
§linda§