Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Kleine Lieke wil praten
Spelend met de tong
langs de pruilende lippen
onverstaanbaar geluid
mijn lieve oma
wacht vertederend naar meer
pruttel dus maar door
ik voel wat zij wil
een klein woordje verstaanbaar
die haar zal raken
zie mij liggen hier
Brabants bont op mijn hoofdje
zal wel snoezig staan
‘omi’ even nog
dan zal ik je verassen
met het eerste woord
eerst komt omi dus
daarna de lieve woordjes
omi ik hou van jou.
Lieke
25-06-‘02/18:00
Reacties op dit gedicht
Di Angeli vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
xxx jan xxx
:
Dinsdag, juni 25, 2002 21:00
Van harte gefeliciteerd.. een nieuwe dichter onderweg:-)
xxx jan xxx
Over dit gedicht
Auteur:
Di Angeli
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
25 juni 2002
Thema's:
[Delen]
[Oma's]
[Liefde]