Niemand hoeft het te weten…want ik probeer het zelf te vergeten
Het is moeilijk en doet pijn
Wat geweest is voorbij en de toekomst is nabij
Ik kan niet teruggaan hoezeer ik het ook verlang
Het zal me blijven achtervolgen en dat maakt me een beetje bang
Ik wou dat je hier bij me was, en dat ik je in mijn armen kon nemen
Je kon knuffelen en vertroetelen maar deze droom is waanzin want ik weet heel goed dat het niet kan.
Ik zal moeten doorgaan met men leven zonder achteruitzien en denken dat het droom was terwijl ik eigenlijk tegengestelde verlang