soms denk ik aan later
hoe ik ben later
en ben ik er nog wel later
drink veel water
dat is goed voor later
want met veel water
ben je er nog later
zit gister in kroeg "De Krater"
te denken over later
te denken aan dat water
ik las: in bier zit ook water
en zo werd het steeds later
en later en later
tot de stem van de prater
de prater van "De Krater"
zei "mensen we gaan sluiten, tot later!"
ik strompelde langs het water
dat water
dat is er nog later
maar wanneer is later
is over 100 jaar pas later
of is over 10 jaar ook al later
nu is nu maar later
later ligt in de mond van iedere prater
bier zit in de maag van iedere prater
alcohol in het bloed van iedere prater
eenieder in de buurt van de prater
zegt: "die krijgt me toch een kater"
en wat doet die prater met die kater
die schrijft een gedicht genaamd "Later"