Dag lieve schat
vandaag was het jouw grote dag
je gaat op verlof
zeg je jouw werk voor twee weken gedag
we gaan veel pret beleven
samen aan de zee
samen blij
samen vrij
dankbaar dat we samen mogen zijn
dankbaar dat we liefde mogen geven
dankbaar voor alles wat we voelen
dankbaar voor alles dat we weten
hopelijk komt aan dit verhaal nooit een eind
scheiden onze wegen nooit
ik wens
dat jij nooit uit mijn leven verdwijnt
lieverd, khou van je!!!! xxx spiri ;)