nadenkend zit ik voor mijn blad papier,
ik wil mijn verhaal schrijven.
maar teken alleen maar krulletjes met sier.
mijn gedachten willen niet blijven,
mijn hoofd zit vol met verdriet.
er komt geen letter noch taal,
ik zie mijn papier niet.
toch zal ik ooit mijn verhaal,
met heldere gedachten opschrijven.
en zal ik mijn verleden opsluiten,
al was dat ik nachten moet opblijven,
zodat ik eindelijk dat hoofdstuk kan afsluiten.
maar eerst zal ik mijn papier voor een tijd verbergen,
en terug een poos in therapie gaan.
om heel die rommel leren te verwerken,
en dan verder met mijn papier gaan.
§linda§